النهارده جيبالكم طريقه عمل الحواوشي بس ايه تحفه احلي من بتاع بره
المقادير
ربع كيلو لحمه مفروم
طمطمايه مقطعه صغير
فلفلايه خضرا مقطعه صغير
خضره مقطعاها صغير
وملح وفلفل وبهارات اللحمه المفرومه
الطريقه
هتجيبي اللحمه المفرومه وتحطي عليها الطماطم والفلفل والخضره والملح والفلفل والبهار وتقلبيهم كوووووووووووويس جداااااااااااااااااااااااا لحد ما يبقي كلهم مع بعض بعد كدا تجيبي العيش البلدي او الشامي وتحطي في الرغيف كميه من الخليط دا بس متملهوش اوي ومتخلهوش فاضي يعني التوسط وتجيبي ورق القصدير وتدهني الرغيف زيت من تحت وفوق وتلفيه بورق القصدير وتدخليهم الفرن فرن حامي هتاخد حوالي 20 الي 30 دقيقه وبالهنا والشفاااااااااااااا وابقي ادعيلي الكميه دي بتعمل حوالي اربع ارغفه